Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realhsdh FS Ânes
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Baoro rent richting de bal. Silenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Miller de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bwelle rent richting de bal. Bwelle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Inworp. Bessala met de inworp. Silenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller onderschept slim de pass. Miller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt N`Dene de bal. Atoumbamout rent richting de bal. Atoumbamout speelt de bal door. Tombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
realhsdh - FS Ânes 0:1

23e minuut.
N`Dene bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dene speelt de bal door. Bwelle is nu in balbezit. Bwelle schiet op doel. Baning probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Lekha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuete bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuete raakt geblesseerd tijdens het duel. Battokok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realhsdh 43%, FS Ânes 57%.
realhsdh - FS Ânes 0:1

49e minuut.
Battokok rent richting de bal. Lekha onderschept slim de pass. Lekha met een sublieme pass. Bwelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bwelle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. N`Dene neemt de hoekschop. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
realhsdh - FS Ânes 1:1

77e minuut.
N`Dam onderschept slim de pass. N`Dam met een sublieme pass. Daar is Toguo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombi rent richting de bal. Tombi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realhsdh - FS Ânes 1:2

85e minuut.
Lekha speelt de bal door. Baoro rent richting de bal. Baoro probeert naar een medespeler te passen. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
realhsdh - FS Ânes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realhsdh 48%, FS Ânes 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
realhsdh - FS Ânes 2:2