Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
netneto barcelone azerqsd
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Takam bereikt de bal nog maar net als eerste. Takam met een sublieme pass. N`Jock is nu in balbezit. N`Jock schiet op doel. N`Jila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
netneto barcelone - azerqsd 1:0

13e minuut.
N`Jock bereikt de bal nog maar net als eerste. Tignyemb bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jock verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dzengue is nu in balbezit. N`Dzengue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Takam geeft een hoge lob. N`Dzengue kopt de bal weg. Daar is N`Jeukan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Jock rent richting de bal. N`Jock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Takam verovert de bal door een tackle van achteren. Takam geeft een lange en hoge pass. Afame bereikt de bal nog maar net als eerste. Afame geeft een hoge lob. Lombano kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ekangaki rent richting de bal. Ekangaki geeft een hoge lob. Tignyemb kopt de bal weg. N`Jumé rent richting de bal. N`Jumé schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ako met een sublieme pass. Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Essengue passt de bal zonder na te denken. N`Jumé bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jumé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: netneto barcelone 54%, azerqsd 46%.
netneto barcelone - azerqsd 1:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tignyemb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Konda is nu in balbezit. N`Dzengue onderschept slim de pass. N`Dzengue geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: netneto barcelone 30%, azerqsd 70%.
netneto barcelone - azerqsd 1:0