Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Donkeys Les Élephante Sportif
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Thuku speelt de bal door. Klungelig pakt Koimbori de bal. Koimbori probeert naar een medespeler te passen. Kenyatta rent richting de bal. Kenyatta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ampar geeft de bal voor. Wairimu is nu in balbezit. Wairimu met een sublieme pass. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jepleting met de inworp. Osewe is nu in balbezit. Osewe passt de bal zonder na te denken. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Donkeys - Les Élephante Sportif 1:0

26e minuut.
Daar is Koimbori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koimbori passt de bal zonder na te denken. Jepleting rent richting de bal. Jepleting geeft een lange en hoge pass. Gichure kopt de bal weg. Ampar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Osewe is nu in balbezit. Osewe met een sublieme pass. Akida rent richting de bal. Konchellah verovert de bal door een tackle van achteren. Konchellah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Komen is nu in balbezit. Komen speelt de bal door. Koimbori met een sublieme pass. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyatta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Donkeys 68%, Les Élephante Sportif 32%.
Fiery Donkeys - Les Élephante Sportif 1:0

46e minuut.
Koimbori speelt de bal door. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori is nu in balbezit. Kenyatta is nu in balbezit. Kenyatta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mumba kopt de bal weg. Lusweti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Donkeys - Les Élephante Sportif 2:0

71e minuut.
Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe met een sublieme pass. Konchellah rent richting de bal. Konchellah draait met de bal, schiet en ... Nyariki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Donkeys - Les Élephante Sportif 3:0

82e minuut.
Wairimu rent richting de bal. Wairimu passt de bal met de wreef. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah haalt uit met een fantastische trap. Mumba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lusweti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wairimu met een snelle inworp. Osewe rent richting de bal. Osewe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Langat onderschept slim de pass. Langat met een sublieme pass. Konchellah rent richting de bal. Konchellah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Donkeys 43%, Les Élephante Sportif 57%.
Fiery Donkeys - Les Élephante Sportif 3:0