Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Élephante Sportif Fiery Donkeys
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbugua is nu in balbezit. Mbugua geeft de bal voor. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Osewe rent richting de bal. Osewe passt de bal met de wreef. Konchellah rent richting de bal. Konchellah haalt uit met een fantastische trap. Nyariki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Élephante Sportif - Fiery Donkeys 0:1

15e minuut.
Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori onderschept slim de pass. Koimbori passt de bal zonder na te denken. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyatta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Ndugo de bal onder controle te krijgen. Koimbori rent richting de bal. Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori verovert de bal door een tackle van achteren. Koimbori haalt uit met een fantastische trap. Ampar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ngotho geeft een hoge lob. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba met een sublieme pass. Konchellah rent richting de bal. Konchellah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Odhieng trapt de bal weg. Komen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Akida de bal onder controle te krijgen. Konchellah rent richting de bal. Konchellah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mbugua geeft de bal voor. Inworp. Jepleting met een snelle inworp. Koimbori rent richting de bal. Koimbori geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gichure kopt de bal weg. Ndugo is nu in balbezit. Osewe is nu in balbezit. Ndugo onderschept slim de pass. Ndugo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wairimu met de inworp. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori speelt de bal door. Kenyatta rent richting de bal. Kenyatta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gichure is nu in balbezit. Osewe verovert de bal door een tackle van achteren. Osewe probeert naar een medespeler te passen. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Élephante Sportif - Fiery Donkeys 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Élephante Sportif 40%, Fiery Donkeys 60%.
Les Élephante Sportif - Fiery Donkeys 0:2

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wairimu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ndugo heeft problemen om de bal te vangen. Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Élephante Sportif - Fiery Donkeys 0:3

55e minuut.
Kenyatta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kiptanui komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Lusweti heeft problemen om de bal te vangen. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah haalt uit met een fantastische trap. Lusweti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyariki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Élephante Sportif - Fiery Donkeys 0:4

60e minuut.
Misoi is nu in balbezit. Misoi passt de bal in één keer door. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo geeft een lange en hoge pass. Kiptanui rent richting de bal. Kiptanui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Komen is nu in balbezit. Komen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Akida de bal. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Akida geeft een hoge lob. Lutiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koimbori krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumba verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osewe. Osewe krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Koimbori onderschept slim de pass. Jepleting is nu in balbezit. Jepleting speelt de bal door. Kiptanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptanui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Élephante Sportif - Fiery Donkeys 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Élephante Sportif 64%, Fiery Donkeys 36%.
Les Élephante Sportif - Fiery Donkeys 1:4