Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
smith fc Incompetent Nyanya
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Shikuku geeft een hoge lob. Odhiambo heeft problemen om de bal te vangen. Mungai is nu in balbezit. Mungai schiet op doel. Kamade maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Omwayo rent richting de bal. Omwayo geeft een lange en hoge pass. Daar is Shikuku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mungai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungai schiet op doel. Kamade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Matuma rent richting de bal. Matuma met een sublieme pass. Mungai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiplagat is nu in balbezit. Kiplagat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
smith fc - Incompetent Nyanya 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smith fc 43%, Incompetent Nyanya 57%.
smith fc - Incompetent Nyanya 1:0

59e minuut.
Matuma is nu in balbezit. Kiprotich verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprotich probeert naar een medespeler te passen. Rono rent richting de bal. Rono draait met de bal, schiet en ... Odumbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
smith fc - Incompetent Nyanya 1:1

67e minuut.
Kiplagat rent richting de bal. Kiprotich onderschept slim de pass. Kiprotich met een sublieme pass. Rono is nu in balbezit. Rono schiet op doel. Odumbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Barsosio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vader rent richting de bal. Vader passt de bal zonder na te denken. Rono rent richting de bal. Rono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
smith fc - Incompetent Nyanya 1:2

90e minuut.
Shikuku geeft een hoge lob. Kanda kopt de bal weg. Kipketer heeft problemen om de bal te vangen. Omwayo rent richting de bal. Omwayo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smith fc 56%, Incompetent Nyanya 44%.
smith fc - Incompetent Nyanya 1:2