Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harambe Stars FC Fiery Viazi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Vader geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mbareck de bal onder controle te krijgen. Kiongo is nu in balbezit. Thuku is nu in balbezit. Thuku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Semenya geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kibitok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limo controleert de bal met de borst. Limo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mbareck controleert de bal met de borst. Thuku is nu in balbezit. Thuku passt de bal in één keer door. Kiongo is nu in balbezit. Kiongo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Klungelig pakt Limo de bal. Thuku rent richting de bal. Mbareck rent richting de bal. Kiongo verovert de bal door een tackle van achteren. Kiongo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Karim verovert de bal door een tackle van achteren. Karim passt de bal zonder na te denken. Kibitok probeert naar een medespeler te passen. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapkobi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harambe Stars FC 47%, Fiery Viazi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harambe Stars FC - Fiery Viazi 0:0

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peponi zal de hoekschop nemen. Odhiambo speelt de bal door. Phiri heeft problemen om de bal te vangen. Limo is nu in balbezit. Limo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lorupe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peponi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mbareck onderschept slim de pass. Mbareck geeft een hoge lob. Kibitok kopt de bal weg. Limo rent richting de bal. Limo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Masamba de bal. Kibitok is nu in balbezit. Kibitok passt de bal in één keer door. Kapkobi rent richting de bal. Kapkobi haalt uit met een fantastische trap. Lagat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harambe Stars FC - Fiery Viazi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harambe Stars FC 48%, Fiery Viazi 52%.
Harambe Stars FC - Fiery Viazi 0:1