Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Viazi Harambe Stars FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Lusalah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kibitok met een snelle inworp. Limo rent richting de bal. Limo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Karim is nu in balbezit. Karim probeert naar een medespeler te passen. Lusalah is nu in balbezit. Kapkobi onderschept slim de pass. Kapkobi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Viazi - Harambe Stars FC 1:0

19e minuut.
Limo is nu in balbezit. Kinsaka onderschept slim de pass. Kinsaka met een sublieme pass. Kiongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiongo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiery Viazi - Harambe Stars FC 1:1

23e minuut.
Maina onderschept slim de pass. Maina met een sublieme pass. Vader rent richting de bal. Vader schiet op doel. Kanana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Viazi - Harambe Stars FC 1:2

37e minuut.
Inworp. Kibitok met een snelle inworp. Limo is nu in balbezit. Limo geeft de bal voor. Kibet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kibet met een sublieme pass. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo rent richting de bal. Limo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lusalah de bal onder controle te krijgen. Ambani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 44%, Harambe Stars FC 56%.
Fiery Viazi - Harambe Stars FC 1:2

54e minuut.
Ambani met een harde bal richting middenveld. Mbareck kopt de bal weg. Lusalah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapkobi schiet op doel. Ambani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Maina probeert de bal aan de voet te houden. Limo is nu in balbezit. Limo met een sublieme pass. Klungelig pakt Kapkobi de bal. Kapkobi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiery Viazi - Harambe Stars FC 2:2

83e minuut.
Masamba geeft de bal voor. Biwott kopt de bal weg. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo is nu in balbezit. Limo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 38%, Harambe Stars FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Viazi - Harambe Stars FC 2:2