Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
smith fc Les Élephante Sportif
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Matuma passt de bal met de wreef. Kimani rent richting de bal. Thuku begaat een overtreding. Thuku krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Omwayo heeft problemen om de bal te vangen. Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting passt de bal met de wreef. Gichure rent richting de bal. Gichure draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kimani geeft de bal voor. Ndugo kopt de bal weg. Babla probeert de bal aan de voet te houden. Kenyatta rent richting de bal. Kenyatta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Misoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi geeft de bal voor. Thuku kopt de bal weg. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyatta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gichure met een sublieme pass. Kiptanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptanui met een sublieme pass. Kenyatta is nu in balbezit. Kenyatta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kiptanui passt de bal zonder na te denken. Maina is nu in balbezit. Maina passt de bal met de wreef. Gichure rent richting de bal. Gichure draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maina passt de bal in één keer door. Kiptanui rent richting de bal. Adumbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adumbe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smith fc 55%, Les Élephante Sportif 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
smith fc - Les Élephante Sportif 0:0

48e minuut.
Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure onderschept slim de pass. Gichure met een sublieme pass. Mungai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
smith fc - Les Élephante Sportif 1:0

61e minuut.
Klungelig pakt Ndugo de bal. Adumbe is nu in balbezit. Ndugo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ndugo krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gichure raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kiplagat komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ndugo geeft een hoge lob. Inworp. Omwayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiplagat is nu in balbezit. Kiplagat geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
smith fc - Les Élephante Sportif 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smith fc 40%, Les Élephante Sportif 60%.
smith fc - Les Élephante Sportif 2:0