Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Élephante Sportif smith fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Kanda is nu in balbezit. Kanda passt de bal met de wreef. Misoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omwayo verovert de bal door een tackle van achteren. Omwayo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Koimbori is nu in balbezit. Koimbori speelt de bal door. Kenyatta is nu in balbezit. Kenyatta schiet op doel. Suji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo verovert de bal door een tackle van achteren. Ndugo passt de bal zonder na te denken. Kenyatta rent richting de bal. Kenyatta schiet op doel. Paal! Odumbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Koimbori kopt de bal weg. Klungelig pakt Kenyatta de bal. Kanda is nu in balbezit. Kenyatta onderschept slim de pass. Kenyatta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Élephante Sportif 41%, smith fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les Élephante Sportif - smith fc 0:0

59e minuut.
Omwayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gichure zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gichure moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gichure schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ndugo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Maina geeft een lange en hoge pass. Omwayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Omwayo speelt de bal door. Mungai is nu in balbezit. Mungai haalt uit met een fantastische trap. Nyariki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ndugo rent richting de bal. Kanda rent richting de bal. Ndugo begaat een overtreding. Kanda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Élephante Sportif 42%, smith fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les Élephante Sportif - smith fc 0:0