Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incompetent Nyanya Fiery Donkeys
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.3
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Osewe rent richting de bal. Osewe passt de bal zonder na te denken. Macachia is nu in balbezit. Konchellah onderschept slim de pass. Konchellah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Chudasama rent richting de bal. Chudasama passt de bal met de wreef. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Barsosio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Komen de bal. Rono is nu in balbezit. Rono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Incompetent Nyanya - Fiery Donkeys 1:0

21e minuut.
Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe speelt de bal door. Konchellah kan de bal niet met de borst controleren. Konchellah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Incompetent Nyanya - Fiery Donkeys 1:1

31e minuut.
Kipketer met een sublieme pass. Wairimu is nu in balbezit. Osewe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osewe krijgt een gele kaart.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langat met een snelle inworp. Klungelig pakt Komen de bal. Kiprotich rent richting de bal. Kiprotich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incompetent Nyanya 56%, Fiery Donkeys 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Incompetent Nyanya - Fiery Donkeys 1:1

64e minuut.
Odhiambo geeft de bal voor. Inworp. Wandaba met een snelle inworp. Osewe is nu in balbezit. Osewe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Wandaba de bal. Wandaba probeert naar een medespeler te passen. Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incompetent Nyanya - Fiery Donkeys 1:2

82e minuut.
Ochiang geeft een hoge lob. Ngotho kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ochiang de bal onder controle te krijgen. Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Komen rent richting de bal. Komen passt de bal in één keer door. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incompetent Nyanya 61%, Fiery Donkeys 39%.
Incompetent Nyanya - Fiery Donkeys 1:2