Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Donkeys smith fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Komen verovert de bal door een tackle van achteren. Matuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen onderschept slim de pass. Osewe is nu in balbezit. Osewe schiet op doel. Odumbe bokst de bal weg.

12e minuut.
Mungai rent richting de bal. Ngotho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungai verovert de bal door een tackle van achteren. Kiplagat is nu in balbezit. Kiplagat schiet op doel. Ampar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Matuma met een sublieme pass. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba speelt de bal door. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Matuma rent richting de bal. Matuma geeft de bal voor. Wairimu kopt de bal weg. Konchellah rent richting de bal. Konchellah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Donkeys - smith fc 1:0

24e minuut.
Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe is nu in balbezit. Konchellah rent richting de bal. Osewe rent richting de bal. Osewe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Odumbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Donkeys - smith fc 2:0

29e minuut.
Wandaba probeert naar een medespeler te passen. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Suji legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Konchellah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osewe legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Odumbe bokst de bal weg.

31e minuut.
Kiplagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe probeert naar een medespeler te passen. Konchellah rent richting de bal. Konchellah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Komen geeft de bal voor. Inworp. Shikuku met de inworp. Kiplagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiplagat haalt uit met een fantastische trap. Ampar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Odhieng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Donkeys 50%, smith fc 50%.
Fiery Donkeys - smith fc 2:0

50e minuut.
Maina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wairimu met de inworp. Osewe rent richting de bal. Osewe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kiplagat rent richting de bal. Langat verovert de bal door een tackle van achteren. Langat met een sublieme pass. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ngotho geeft een hoge lob. Maina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wairimu. Wairimu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Donkeys 44%, smith fc 56%.
Fiery Donkeys - smith fc 2:0