Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Viazi Crazy Horses
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Ngaywa probeert naar een medespeler te passen. Bagatui rent richting de bal. Karim is nu in balbezit. Bagatui onderschept slim de pass. Bagatui schiet op doel. Kanana bokst de bal weg. Paal!

4e minuut.
Ngaywa verovert de bal door een tackle van achteren. Bayo is nu in balbezit. Bayo speelt de bal door. Kola is nu in balbezit. Kola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bagatui met een sublieme pass. Kola rent richting de bal. Lorupe is nu in balbezit. Kola verovert de bal door een tackle van achteren. Kola schiet op doel. Kanana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagatui onderschept slim de pass. Bagatui probeert naar een medespeler te passen. Kola is nu in balbezit. Kola haalt uit met een fantastische trap. Kanana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 69%, Crazy Horses 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Viazi - Crazy Horses 0:0

62e minuut.
Ngaywa rent richting de bal. Karim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngaywa. Ngaywa krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Mbareck verovert de bal door een tackle van achteren. Bayo rent richting de bal. Bayo passt de bal in één keer door. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapkobi schiet op doel. Jepleting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Karim onderschept slim de pass. Ngaywa onderschept slim de pass. Bagatui speelt de bal door. Kola is nu in balbezit. Kola draait met de bal, schiet en ... Kanana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zaman neemt de hoekschop. Daar is Karim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola draait met de bal, schiet en ... Kanana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 65%, Crazy Horses 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Viazi - Crazy Horses 0:0