Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
smith fc Fiery Viazi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo rent richting de bal. Maina rent richting de bal. Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
smith fc - Fiery Viazi 0:1

10e minuut.
Limo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanda de bal. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo rent richting de bal. Limo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Shikuku probeert naar een medespeler te passen. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure met een sublieme pass. Mungai is nu in balbezit. Mungai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
smith fc - Fiery Viazi 1:1

21e minuut.
Omwayo probeert de bal met de borst te controleren. Karim is nu in balbezit. Mungai onderschept slim de pass. Gichure rent richting de bal. Gichure haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
smith fc - Fiery Viazi 2:1

33e minuut.
Babla geeft een hoge lob. Wakihuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure onderschept slim de pass. Gichure haalt uit met een fantastische trap. Kanana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
smith fc - Fiery Viazi 3:1

39e minuut.
Kibitok kopt de bal weg. Klungelig pakt Kapkobi de bal. Limo rent richting de bal. Limo draait met de bal, schiet en ... Suji probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kibet is nu in balbezit. Kibet passt de bal met de wreef. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapkobi schiet op doel. Odumbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
smith fc - Fiery Viazi 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smith fc 56%, Fiery Viazi 44%.
smith fc - Fiery Viazi 3:2

57e minuut.
Kapkobi met de inworp. Karim bereikt de bal nog maar net als eerste. Karim met een sublieme pass. Omwayo is nu in balbezit. Omwayo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Maina met een sublieme pass. Matuma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapkobi. Kapkobi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kibet is nu in balbezit. Kimani onderschept slim de pass. Kimani speelt de bal door. Limo rent richting de bal. Limo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
smith fc - Fiery Viazi 3:3

88e minuut.
Karim heeft problemen om de bal te vangen. Gichure onderschept slim de pass. Gichure met een sublieme pass. Mungai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: smith fc 53%, Fiery Viazi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
smith fc - Fiery Viazi 3:3