Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancient Onions Fiery Donkeys
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Nyabaro rent richting de bal. Osewe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nyabaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tanui met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ngotho de bal. Gichonga rent richting de bal. Gichonga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ampar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Osewe is nu in balbezit. Osewe probeert naar een medespeler te passen. Konchellah rent richting de bal. Konchellah haalt uit met een fantastische trap. Marango maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Osewe met een sublieme pass. Lutiku rent richting de bal. Lutiku geeft een lange en hoge pass. Osewe rent richting de bal. Osewe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ngotho geeft een hoge lob. Inworp. Gichonga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munandi rent richting de bal. Munandi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancient Onions 45%, Fiery Donkeys 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ancient Onions - Fiery Donkeys 0:0

49e minuut.
Konchellah is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Theuri. Konchellah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Langat komt bij de bal en schiet. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah draait met de bal, schiet en ... Marango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Osewe passt de bal met de wreef. Ivuti is nu in balbezit. Ivuti geeft de bal voor. Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Konchellah verovert de bal door een tackle van achteren. Konchellah probeert naar een medespeler te passen. Munandi speelt de bal door. Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Komen onderschept slim de pass. Komen met een sublieme pass. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah draait met de bal, schiet en ... Marango probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Onions - Fiery Donkeys 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancient Onions 42%, Fiery Donkeys 58%.
Ancient Onions - Fiery Donkeys 0:1