Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Élephante Sportif Crazy Horses
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Misoi is nu in balbezit. Ngaywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi onderschept slim de pass. Misoi geeft een hoge lob. Kenyatta krijgt zijn hoofd ertegen. Jepleting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Akida is nu in balbezit. Zaman onderschept slim de pass. Zaman passt de bal met de wreef. Kola is nu in balbezit. Kola draait met de bal, schiet en ... Nyariki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kiptanui met een sublieme pass. Misoi is nu in balbezit. Misoi passt de bal zonder na te denken. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyatta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ngaywa rent richting de bal. Kiptanui verovert de bal door een tackle van achteren. Kiptanui met een sublieme pass. Kenyatta kan de bal niet met de borst controleren. Kenyatta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les Élephante Sportif - Crazy Horses 1:0

28e minuut.
Ruto rent richting de bal. Thuku rent richting de bal. Thuku passt de bal zonder na te denken. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyatta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ndugo rent richting de bal. Ndugo passt de bal zonder na te denken. Ngaywa rent richting de bal. Kiptanui verovert de bal door een tackle van achteren. Kiptanui geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Élephante Sportif 59%, Crazy Horses 41%.
Les Élephante Sportif - Crazy Horses 1:0

52e minuut.
Bagatui rent richting de bal. Kola is nu in balbezit. Bagatui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola rent richting de bal. Kola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ngaywa rent richting de bal. Kenyatta verovert de bal door een tackle van achteren. Kiptanui rent richting de bal. Kenyatta is nu in balbezit. Kenyatta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Lusweti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zaman zal de hoekschop nemen. Kola rent richting de bal. Kola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Élephante Sportif 62%, Crazy Horses 38%.
Les Élephante Sportif - Crazy Horses 1:0