Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Horses Incompetent Nyanya
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kiprotich passt de bal zonder na te denken. Rono is nu in balbezit. Ruto begaat een overtreding. Ruto krijgt een gele kaart. Rono raakt geblesseerd tijdens het duel. Wairimu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chudasama geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Jepleting trapt de bal weg. Bagatui kopt de bal weg. Kipketer is nu in balbezit. Kola onderschept slim de pass. Kola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Horses 45%, Incompetent Nyanya 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Horses - Incompetent Nyanya 0:0

60e minuut.
Ngaywa rent richting de bal. Ngaywa geeft de bal voor. Macachia heeft problemen om de bal te vangen. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman haalt uit met een fantastische trap. Kamade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Vader bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagatui onderschept slim de pass. Bagatui probeert naar een medespeler te passen. Kola rent richting de bal. Kola draait met de bal, schiet en ... Kamade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

75e minuut.
Daar is Ochiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaman onderschept slim de pass. Zaman met een sublieme pass. Ngaywa rent richting de bal. Ngaywa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kiprotich is nu in balbezit. Kiprotich passt de bal in één keer door. Karim heeft problemen om de bal te vangen. Rono rent richting de bal. Rono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Horses 41%, Incompetent Nyanya 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Horses - Incompetent Nyanya 0:0