Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incompetent Nyanya Crazy Horses
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Ngaywa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ochiang met een snelle inworp. Chudasama is nu in balbezit. Chudasama geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vader is nu in balbezit. Bagatui onderschept slim de pass. Bagatui met een sublieme pass. Daar is Kola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Odhiambo trapt de bal weg. Bayo kopt de bal weg. Kola is nu in balbezit. Kola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vader is nu in balbezit. Bagatui onderschept slim de pass. Bagatui met een sublieme pass. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Origi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Incompetent Nyanya - Crazy Horses 0:1

42e minuut.
Masamba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barsosio met de inworp. Kiprotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprotich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incompetent Nyanya 54%, Crazy Horses 46%.
Incompetent Nyanya - Crazy Horses 0:1

56e minuut.
Ngaywa geeft de bal voor. Odhiambo kopt de bal weg. Klungelig pakt Vader de bal. Bagatui is nu in balbezit. Bagatui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ngaywa geeft een lange en hoge pass. Macachia heeft problemen om de bal te vangen. Bagatui is nu in balbezit. Bagatui schiet op doel. Kamade maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Bagatui kopt de bal weg. Daar is Odhiambo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kola rent richting de bal. Kola haalt uit met een fantastische trap. Kamade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Incompetent Nyanya - Crazy Horses 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incompetent Nyanya 58%, Crazy Horses 42%.
Incompetent Nyanya - Crazy Horses 0:2