Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Viazi Les Élephante Sportif
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kiptanui onderschept slim de pass. Kiptanui speelt de bal door. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapkobi rent richting de bal. Kapkobi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ndugo passt de bal zonder na te denken. Mbareck rent richting de bal. Mbareck geeft de bal voor. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapkobi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Karim is nu in balbezit. Karim passt de bal met de wreef. Kiptanui heeft problemen om de bal te vangen. Kenyatta is nu in balbezit. Kenyatta haalt uit met een fantastische trap. Odhiambo bokst de bal weg.

18e minuut.
Kibitok onderschept slim de pass. Kibitok met een sublieme pass. Kapkobi is nu in balbezit. Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ndugo is nu in balbezit. Ndugo passt de bal met de wreef. Lusweti met een sublieme pass. Kenyatta rent richting de bal. Kenyatta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Viazi - Les Élephante Sportif 0:1

36e minuut.
Inworp. Misoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ndugo heeft problemen om de bal te vangen. Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo geeft een lange en hoge pass. Wakihuri rent richting de bal. Kenyatta onderschept slim de pass. Kenyatta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 45%, Les Élephante Sportif 55%.
Fiery Viazi - Les Élephante Sportif 0:1

47e minuut.
Mbareck passt de bal in één keer door. Kibet met een sublieme pass. Limo is nu in balbezit. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapkobi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Ndugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbareck is nu in balbezit. Mbareck passt de bal met de wreef. Limo is nu in balbezit. Limo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kiptanui geeft een lange en hoge pass. Kapkobi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyatta schiet op doel. Odhiambo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Akida heeft problemen om de bal te vangen. Akida speelt de bal door. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiery Viazi - Les Élephante Sportif 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 37%, Les Élephante Sportif 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fiery Viazi - Les Élephante Sportif 1:1