Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Élephante Sportif Fiery Viazi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Akida is nu in balbezit. Akida geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kibitok met een snelle inworp. Limo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Misoi geeft een lange en hoge pass. Karim bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori onderschept slim de pass. Koimbori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Élephante Sportif - Fiery Viazi 1:0

29e minuut.
Gichure passt de bal in één keer door. Thuku rent richting de bal. Thuku speelt de bal door. Kenyatta is nu in balbezit. Kenyatta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Limo onderschept slim de pass. Limo passt de bal in één keer door. Akida is nu in balbezit. Kapkobi verovert de bal door een tackle van achteren. Kapkobi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Limo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misoi geeft een lange en hoge pass. Mbareck kopt de bal weg. Koimbori is nu in balbezit. Koimbori haalt uit met een fantastische trap. Kanana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Élephante Sportif 42%, Fiery Viazi 58%.
Les Élephante Sportif - Fiery Viazi 1:0

59e minuut.
Ndugo met een sublieme pass. Koimbori is nu in balbezit. Kenyatta is nu in balbezit. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Karim geeft de bal voor. Inworp. Jepleting zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Koimbori de bal. Koimbori geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jepleting met een snelle inworp. Koimbori is nu in balbezit. Mbareck legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koimbori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koimbori legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kanana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Élephante Sportif 38%, Fiery Viazi 62%.
Les Élephante Sportif - Fiery Viazi 1:0