Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Donkeys Harambe Stars FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka probeert naar een medespeler te passen. Langat bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe is nu in balbezit. Osewe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Langat is nu in balbezit. Langat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Masamba de bal. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wairimu met een snelle inworp. Klungelig pakt Osewe de bal. Osewe speelt de bal door. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah haalt uit met een fantastische trap. Ambani bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wandaba neemt de hoekschop. Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Langat verovert de bal door een tackle van achteren. Langat met een sublieme pass. Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiongo verovert de bal door een tackle van achteren. Kiongo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Komen is nu in balbezit. Komen met een sublieme pass. Lutiku rent richting de bal. Kiongo verovert de bal door een tackle van achteren. Kiongo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Inworp. Wairimu met een snelle inworp. Daar is Osewe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osewe geeft een lange en hoge pass. Wandaba kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Langat rent richting de bal. Thuku verovert de bal door een tackle van achteren. Thuku haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kiongo de bal. Kiongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Donkeys - Harambe Stars FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Donkeys 47%, Harambe Stars FC 53%.
Fiery Donkeys - Harambe Stars FC 0:1

62e minuut.
Osewe passt de bal zonder na te denken. Wairimu rent richting de bal. Wairimu passt de bal zonder na te denken. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Langat is nu in balbezit. Thuku onderschept slim de pass. Thuku probeert naar een medespeler te passen. Kiongo is nu in balbezit. Kiongo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kiongo is nu in balbezit. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen onderschept slim de pass. Kiongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiongo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Ampar trapt de bal weg. Maina rent richting de bal. Osewe onderschept slim de pass. Osewe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kinsaka onderschept slim de pass. Kinsaka speelt de bal door. Maina rent richting de bal. Maina schiet op doel. Ampar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Donkeys - Harambe Stars FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Donkeys 41%, Harambe Stars FC 59%.
Fiery Donkeys - Harambe Stars FC 0:2