Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harambe Stars FC Les Élephante Sportif
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Nyariki met een sublieme pass. Koimbori kopt de bal weg. Klungelig pakt Masamba de bal. Kenyatta is nu in balbezit. Kenyatta haalt uit met een fantastische trap. Ambani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Kiongo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mumba is nu in balbezit. Kiongo onderschept slim de pass. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harambe Stars FC - Les Élephante Sportif 1:0

26e minuut.
Maina geeft de bal voor. Inworp. Jepleting met de inworp. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ambani met een harde bal richting middenveld. Thuku kopt de bal weg. Mumba kan de bal niet met de borst controleren. Kiongo verovert de bal door een tackle van achteren. Kiongo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Peponi is nu in balbezit. Thuku verovert de bal door een tackle van achteren. Thuku geeft de bal voor. Kenyatta rent richting de bal. Kenyatta schiet op doel. Ambani bokst de bal weg. Lusalah is nu in balbezit. Lusalah geeft de bal voor. Kiongo is nu in balbezit. Kiongo haalt uit met een fantastische trap. Nyariki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kinsaka kopt de bal weg. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku onderschept slim de pass. Thuku geeft een hoge lob. Mumba heeft problemen om de bal te vangen. Nyariki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harambe Stars FC 46%, Les Élephante Sportif 54%.
Harambe Stars FC - Les Élephante Sportif 1:0

47e minuut.
Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jepleting met de inworp. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Koimbori onderschept slim de pass. Koimbori met een sublieme pass. Kenyatta is nu in balbezit. Koimbori is nu in balbezit. Koimbori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Thuku kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misoi met een snelle inworp. Jepleting is nu in balbezit. Jepleting geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyatta is nu in balbezit. Koimbori is nu in balbezit. Koimbori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ambani trapt de bal weg. Thuku kopt de bal weg. Daar is Mumba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiongo is nu in balbezit. Kiongo schiet op doel. Nyariki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku onderschept slim de pass. Thuku speelt de bal door. Kiongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiongo haalt uit met een fantastische trap. Nyariki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Thuku controleert de bal met de borst. Kinsaka is nu in balbezit. Thuku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kinsaka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kinsaka kan niet meer verder spelen. Mwachofi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Koimbori probeert naar een medespeler te passen. Kenyatta rent richting de bal. Lusalah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kenyatta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koimbori neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harambe Stars FC - Les Élephante Sportif 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harambe Stars FC 55%, Les Élephante Sportif 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Harambe Stars FC - Les Élephante Sportif 1:1