Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essak Arsenali fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


28e minuut.
Daar is Maiyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinyor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maiyani. Kinyor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kinyor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kiplagat probeert naar een medespeler te passen. Kimani heeft problemen om de bal te vangen. Mwachofi rent richting de bal. Kimani onderschept slim de pass. Kimani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Essak - Arsenali fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essak 52%, Arsenali fc 48%.
Essak - Arsenali fc 1:0

57e minuut.
Barngetuny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanui passt de bal zonder na te denken. Kimani is nu in balbezit. Kimani passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Wakihuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakihuri passt de bal zonder na te denken. Ambani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambani draait met de bal, schiet en ... Akii-Bua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essak - Arsenali fc 1:1

64e minuut.
Yego geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lagat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wakihuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri geeft de bal voor. Akii-Bua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosgei rent richting de bal. Kosgei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Essak - Arsenali fc 1:2

68e minuut.
Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi geeft een lange en hoge pass. Osewe speelt de bal door. Wakihuri rent richting de bal. Wakihuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Essak - Arsenali fc 1:3

75e minuut.
Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiplagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau rent richting de bal. Kiplagat onderschept slim de pass. Kiplagat schiet op doel. Adipo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essak 49%, Arsenali fc 51%.
Essak - Arsenali fc 1:3