Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenali fc Celtic Karoti
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


14e minuut.
Matilu is nu in balbezit. Barngetuny verovert de bal door een tackle van achteren. Barngetuny passt de bal met de wreef. Chepchumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepchumba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kirop is nu in balbezit. Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peponi met een sublieme pass. Radull bereikt de bal nog maar net als eerste. Radull schiet op doel. Adipo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Lihalakha geeft een hoge lob. Adipo probeert naar een medespeler te passen. Peponi kopt de bal weg. Radull rent richting de bal. Radull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenali fc - Celtic Karoti 0:1

30e minuut.
Lagat is nu in balbezit. Kitur onderschept slim de pass. Kitur probeert naar een medespeler te passen. Ngugi rent richting de bal. Ngugi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ambani rent richting de bal. Ambani geeft een lange en hoge pass. Peponi geeft de bal voor. Chepchumba rent richting de bal. Chepchumba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murunga met de inworp. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop probeert naar een medespeler te passen. Barngetuny geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lihalakha geeft de bal voor. Adipo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ambani de bal. Chepchumba is nu in balbezit. Chepchumba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Radull maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pnyango geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barngetuny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chepchumba rent richting de bal. Chepchumba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenali fc 58%, Celtic Karoti 42%.
Arsenali fc - Celtic Karoti 0:1

57e minuut.
Kirop rent richting de bal. Ambani verovert de bal door een tackle van achteren. Ambani met een sublieme pass. Ngugi heeft problemen om de bal te vangen. Ngugi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Barngetuny geeft een hoge lob. Pnyango is nu in balbezit. Pnyango geeft de bal voor. Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peponi haalt uit met een fantastische trap. Adipo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Pnyango geeft de bal voor. Ngugi kopt de bal weg. Onyancha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wakihuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri draait met de bal, schiet en ... Chipende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenali fc 44%, Celtic Karoti 56%.
Arsenali fc - Celtic Karoti 0:1