Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Palencia rey
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Jaso is nu in balbezit. Company verovert de bal door een tackle van achteren. Falomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Company verovert de bal door een tackle van achteren. Company schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero probeert naar een medespeler te passen. Company probeert naar een medespeler te passen. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Company onderschept slim de pass. Company draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Gomes de bal. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero met een sublieme pass. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cordon rent richting de bal. Company rent richting de bal. Company passt de bal met de wreef. Cordon rent richting de bal. Cordon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zarco is nu in balbezit. Zarco met een sublieme pass. Company speelt de bal door. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Palencia - rey 0:1

43e minuut.
Company rent richting de bal. Company met een sublieme pass. Cordon is nu in balbezit. Cordon haalt uit met een fantastische trap. Teruel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Palencia - rey 0:2

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Teruel niet meer kan verder spelen. Degollada komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Palencia 56%, rey 44%.
Atletico Palencia - rey 0:2

57e minuut.
Inworp. Jaso met de inworp. Gomes heeft problemen om de bal te vangen. Cordon onderschept slim de pass. Cordon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ulloa speelt de bal door. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Company rent richting de bal. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gomes geeft een hoge lob. Corroto is nu in balbezit. Ulloa maakt een afschuwelijke overtreding. Ulloa krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Luna is nu in balbezit. Jaso rent richting de bal. Jaso passt de bal met de wreef. Corroto rent richting de bal. Corroto haalt uit met een fantastische trap. Degollada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Palencia 58%, rey 42%.
Atletico Palencia - rey 0:2