Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
betio RATPOR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Clemente kopt de bal weg. Lanuza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Umara. Umara krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Umara passt de bal zonder na te denken. Cortina is nu in balbezit. Cortina speelt de bal door. Zabala rent richting de bal. Zabala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
betio - RATPOR 0:1

32e minuut.
Ayuela rent richting de bal. Lanuza is nu in balbezit. Ayuela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayuela krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Aceves bereikt de bal nog maar net als eerste. Obert verovert de bal door een tackle van achteren. Obert passt de bal zonder na te denken. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: betio 63%, RATPOR 37%.
betio - RATPOR 0:1

57e minuut.
Chiriboya geeft een hoge lob. Cubero kopt de bal weg. Umara bereikt de bal nog maar net als eerste. Randez verovert de bal door een tackle van achteren. Randez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Obert bereikt de bal nog maar net als eerste. Obert probeert naar een medespeler te passen. Lanuza rent richting de bal. Lanuza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Chulvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulvi haalt uit met een fantastische trap. Corera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Cortina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lanuza rent richting de bal. Lanuza passt de bal zonder na te denken. Randez rent richting de bal. Randez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
betio - RATPOR 0:2

88e minuut.
Lemús verovert de bal door een tackle van achteren. Lemús probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cubero de bal. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: betio 50%, RATPOR 50%.
betio - RATPOR 0:2