Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mynor rey
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Company speelt de bal door. Teruel bereikt de bal nog maar net als eerste. Faba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teruel raakt geblesseerd tijdens het duel. Company kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Company probeert naar een medespeler te passen. Cubero speelt de bal door. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon schiet op doel. Cienfuegos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Valero is nu in balbezit. Celis verovert de bal door een tackle van achteren. Celis passt de bal in één keer door. Refojo is nu in balbezit. Refojo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Arjona onderschept slim de pass. Arjona geeft een lange en hoge pass. Salamanca geeft een hoge lob. Refojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Refojo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mynor 57%, rey 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mynor - rey 0:0

51e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een lange en hoge pass. Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Criado geeft een lange en hoge pass. Cienfuegos kopt de bal weg. Ibarra probeert de bal aan de voet te houden. Teruel is nu in balbezit. Teruel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mynor - rey 0:1

63e minuut.
Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo geeft een hoge lob. Teruel kopt de bal weg. Celis rent richting de bal. Celis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Company rent richting de bal. Cordon rent richting de bal. Company is nu in balbezit. Company haalt uit met een fantastische trap. Cobo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mynor - rey 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mynor 35%, rey 65%.
mynor - rey 0:2
rey