Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rey mynor
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Jaramillo met een harde bal richting middenveld. Quezada kopt de bal weg. Arroyo probeert de bal aan de voet te houden. Celis bereikt de bal nog maar net als eerste. Celis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Celis onderschept slim de pass. Criado verovert de bal door een tackle van achteren. Quezada bereikt de bal nog maar net als eerste. Criado verovert de bal door een tackle van achteren. Criado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cordon is nu in balbezit. Cordon haalt uit met een fantastische trap. Cobo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rey - mynor 1:0

19e minuut.
Quezada bereikt de bal nog maar net als eerste. Company onderschept slim de pass. Company speelt de bal door. Cordon rent richting de bal. Cordon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rey - mynor 2:0

27e minuut.
Quezada bereikt de bal nog maar net als eerste. Company verovert de bal door een tackle van achteren. Company passt de bal zonder na te denken. Cordon rent richting de bal. Cordon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Quezada is nu in balbezit. Luna rent richting de bal. Quezada begaat een overtreding. Quezada krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villagrán met de inworp. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Celis onderschept slim de pass. Celis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Cordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quezada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon onderschept slim de pass. Cordon schiet op doel. Cobo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rey - mynor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey 37%, mynor 63%.
rey - mynor 3:0

64e minuut.
Corroto passt de bal in één keer door. Daar is Cubero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubero geeft de bal voor. Teruel is nu in balbezit. Teruel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cobo bokst de bal weg.

74e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos geeft de bal voor. Refojo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celis is nu in balbezit. Celis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Celis met een sublieme pass. Corroto rent richting de bal. Refojo begaat een overtreding. Refojo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Teruel geeft een lange en hoge pass. Arroyo is nu in balbezit. Cubero is nu in balbezit. Refojo onderschept slim de pass. Refojo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
rey - mynor 3:1

89e minuut.
Quezada bereikt de bal nog maar net als eerste. Company is nu in balbezit. Company speelt de bal door. Cordon rent richting de bal. Cordon draait met de bal, schiet en ... Cobo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey 37%, mynor 63%.
rey - mynor 3:1