Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RATPOR los castillos de los leones
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Benavente passt de bal zonder na te denken. Conrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Teruel begaat een overtreding. Conrado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batista met een snel genomen vrije trap. Corera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Benavente speelt de bal door. Teruel is nu in balbezit. Adan is nu in balbezit. Adan schiet op doel. Gally probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Randez onderschept slim de pass. Lanuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano is nu in balbezit. Lanuza verovert de bal door een tackle van achteren. Lanuza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Farrera rent richting de bal. Farrera geeft de bal voor. Adan is nu in balbezit. Chornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chornet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Randez verovert de bal door een tackle van achteren. Randez met een sublieme pass. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala haalt uit met een fantastische trap. Zarco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RATPOR 45%, los castillos de los leones 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RATPOR - los castillos de los leones 0:0

57e minuut.
Cubero is nu in balbezit. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Adan rent richting de bal. Adan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Corera trapt de bal weg van het doel. Cortina is nu in balbezit. Cortina passt de bal zonder na te denken. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lanuza verovert de bal door een tackle van achteren. Lanuza speelt de bal door. Chornet rent richting de bal. Adan rent richting de bal. Adan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lanuza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anselmo komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Benavente met een sublieme pass. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez rent richting de bal. Anselmo verovert de bal door een tackle van achteren. Anselmo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RATPOR 42%, los castillos de los leones 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RATPOR - los castillos de los leones 0:0