Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Palencia mynor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Aguayo passt de bal met de wreef. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campos krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Inworp. Estrada met een snelle inworp. Quezada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco onderschept slim de pass. Zarco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jaso met een sublieme pass. Conesa is nu in balbezit. Conesa met een sublieme pass. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Palencia - mynor 1:0

38e minuut.
Cubillos geeft een lange en hoge pass. Refojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Malet rent richting de bal. Refojo onderschept slim de pass. Refojo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaso geeft de bal voor. Refojo rent richting de bal. Celis bereikt de bal nog maar net als eerste. Celis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Teruel trapt de bal weg van het doel. Quezada kopt de bal weg. Celis rent richting de bal. Celis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Palencia 49%, mynor 51%.
Atletico Palencia - mynor 1:0

46e minuut.
Refojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Refojo zijn tegenspeler op de grond. Refojo krijgt een gele kaart. Zarco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cienfuegos speelt de bal door. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Palencia - mynor 2:0

48e minuut.
Cubillos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quezada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zarco. Quezada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quezada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Jaso probeert naar een medespeler te passen. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo speelt de bal door. Zarco heeft problemen om de bal te vangen. Zarco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Refojo is nu in balbezit. Celis is nu in balbezit. Refojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Celis is nu in balbezit. Celis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Palencia 40%, mynor 60%.
Atletico Palencia - mynor 2:0