Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jmmy los castillos de los leones
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Galarza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Clemente met de inworp. Chornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chornet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Galarza geeft de bal voor. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez geeft de bal voor. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios geeft de bal voor. Espadańa kopt de bal weg. Chornet is nu in balbezit. Chornet schiet op doel. Hurtarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Conrado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chornet rent richting de bal. Cifuentes begaat een overtreding. Cifuentes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jmmy 38%, los castillos de los leones 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jmmy - los castillos de los leones 0:0

46e minuut.
Saenz probeert naar een medespeler te passen. Pascacio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iglesia. Iglesia krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Inworp. Clemente met een snelle inworp. Chornet rent richting de bal. Chornet geeft de bal voor. Conrado geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas onderschept slim de pass. Salinas haalt uit met een fantastische trap. Dorta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Clemente is nu in balbezit. Clemente passt de bal in één keer door. Galarza onderschept slim de pass. Adan is nu in balbezit. Adan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jmmy 47%, los castillos de los leones 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jmmy - los castillos de los leones 0:0