Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.bobby bilik FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Pergaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoro onderschept slim de pass. Sopjeu verovert de bal door een tackle van achteren. Sopjeu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Essome kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Timba de bal onder controle te krijgen. Kegne met een sublieme pass. Bassey rent richting de bal. Bassey schiet op doel. Bwelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. M`Biayi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bassey rent richting de bal. Bassey draait met de bal, schiet en ... Bwelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.bobby 33%, bilik FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c.bobby - bilik FC 0:0

49e minuut.
Pergaud met een sublieme pass. Ousmanou rent richting de bal. Ousmanou speelt de bal door. Sopjeu rent richting de bal. Sopjeu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Afame verovert de bal door een tackle van achteren. Afame geeft de bal voor. M`Bahoute kopt de bal weg. Bassey rent richting de bal. Bassey haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.bobby - bilik FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.bobby 43%, bilik FC 57%.
f.c.bobby - bilik FC 0:1