Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Braves Crocodiles f.c.bobby
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
average Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Yinda de bal. Pergaud rent richting de bal. Mpondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mpondo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mpondo is nu in balbezit. Pergaud verovert de bal door een tackle van achteren. Djom rent richting de bal. Pergaud onderschept slim de pass. Pergaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moussongui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Awala de bal. Awala geeft een hoge lob. M`Biayi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braves Crocodiles 54%, f.c.bobby 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Braves Crocodiles - f.c.bobby 0:0

56e minuut.
Lam is nu in balbezit. Awala rent richting de bal. Lam rent richting de bal. Awala rent richting de bal. Awala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pelle speelt de bal door. Mpondo rent richting de bal. Sopjeu is nu in balbezit. Awala onderschept slim de pass. Awala geeft de bal voor. Bwelle bokst de bal weg.

71e minuut.
Fogang rent richting de bal. N`Goudjo verovert de bal door een tackle van achteren. N`Goudjo probeert naar een medespeler te passen. Pergaud is nu in balbezit. Pergaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Braves Crocodiles - f.c.bobby 0:1

72e minuut.
Pelle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Goudjo met de inworp. Sopjeu is nu in balbezit. Sopjeu schiet op doel. Dikongué kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, N`Goudjo zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. N`Goudjo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Fogang rent richting de bal. Fogang geeft de bal voor. Kamga controleert de bal met de borst. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Awala geeft een lange en hoge pass. Moussongui probeert de bal aan de voet te houden. Lam is nu in balbezit. Lam draait met de bal, schiet en ... Bwelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Braves Crocodiles - f.c.bobby 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braves Crocodiles 41%, f.c.bobby 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Braves Crocodiles - f.c.bobby 1:1