Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hipnotisane vjeverice The Great Heathen Army
opa Tactiek reverse 2017
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 44.4
zeer goed Schieten goed
uitmuntend Passen matig
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Milinić probeert naar een medespeler te passen. Banjac rent richting de bal. Mantalozis rent richting de bal. Banjac onderschept slim de pass. Banjac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Novović rent richting de bal. Novović passt de bal in één keer door. Milinić is nu in balbezit. Milinić geeft de bal voor. Banjac krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Milinić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukajlović heeft problemen om de bal te vangen. Kiš rent richting de bal. Vukajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukajlović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bayramov met een sublieme pass. Knežević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gašević. Gašević krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Gusman kopt de bal weg. Knežević rent richting de bal. Ćetković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Knežević raakt geblesseerd tijdens het duel. Knežević zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dapčević verovert de bal door een tackle van achteren. Dapčević geeft een lange en hoge pass. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky geeft een lange en hoge pass. Knežević springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dapčević geeft een lange en hoge pass. Gašević geeft de bal voor. Banjac kopt de bal weg. Klungelig pakt Vukajlović de bal. Vukajlović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Novović de bal. Novović speelt de bal door. Vukajlović is nu in balbezit. Vukajlović schiet op doel. Chmiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - The Great Heathen Army 1:0

41e minuut.
Mantalozis onderschept slim de pass. Mantalozis passt de bal zonder na te denken. Corbu is nu in balbezit. Hajduković verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduković geeft een lange en hoge pass. Chmiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Hajduković kopt de bal weg. Novović probeert naar een medespeler te passen. Milinić rent richting de bal. Milinić geeft de bal voor. Vukajlović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Novović geeft de bal voor. Klungelig pakt Vukajlović de bal. Dapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukajlović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipnotisane vjeverice 40%, The Great Heathen Army 60%.
Hipnotisane vjeverice - The Great Heathen Army 1:0

56e minuut.
Milinić met een sublieme pass. Vukajlović rent richting de bal. Dapčević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vukajlović raakt geblesseerd tijdens het duel. Banjac zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Hajduković met een sublieme pass. Milinić heeft problemen om de bal te vangen. Milinić passt de bal zonder na te denken. Vukajlović is nu in balbezit. Vukajlović haalt uit met een fantastische trap. Chmiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dapčević heeft problemen om de bal te vangen. Granja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukajlović onderschept slim de pass. Vukajlović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - The Great Heathen Army 2:0

60e minuut.
Novović geeft de bal voor. Daar is Percivalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banjac rent richting de bal. Banjac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Mitrinović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novović probeert naar een medespeler te passen. Banjac is nu in balbezit. Banjac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - The Great Heathen Army 3:0

70e minuut.
Hajduković is nu in balbezit. Hajduković passt de bal zonder na te denken. Milinić rent richting de bal. Milinić geeft de bal voor. Vukajlović springt en kopt de bal. Chmiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chmiel speelt de bal door. Hajduković kopt de bal weg. Vukajlović heeft problemen om de bal te vangen. Banjac rent richting de bal. Banjac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Milinić met de inworp. Novović bereikt de bal nog maar net als eerste. Novović geeft een lange en hoge pass. Banjac maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - The Great Heathen Army 4:0

74e minuut.
Mantalozis geeft een hoge lob. Gusman rent richting de bal. Mitrinović geeft de bal voor. Milinić is nu in balbezit. Milinić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mitrinović probeert naar een medespeler te passen. Hajduković probeert naar een medespeler te passen. Milinić rent richting de bal. Milinić geeft een hoge lob. Vukajlović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hajduković geeft de bal voor. Vukajlović kopt de bal weg. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić geeft een lange en hoge pass. Banjac springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - The Great Heathen Army 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipnotisane vjeverice 18%, The Great Heathen Army 82%.
Hipnotisane vjeverice - The Great Heathen Army 5:0