Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hipnotisane vjeverice ФК Црногорац
opa Tactiek -cg- +
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
29 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 46.5
very good Schieten good
formidable Passen good
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Hajduković geeft een lange en hoge pass. Riković kopt de bal weg. Heggem rent richting de bal. Vukajlović onderschept slim de pass. Vukajlović draait met de bal, schiet en ... Leiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Novović probeert naar een medespeler te passen. Milinić rent richting de bal. Daar is Milinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milinić geeft de bal voor. Vukajlović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hajduković geeft een hoge lob. Vukajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukajlović haalt uit met een fantastische trap. Leiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ramsey probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - ФК Црногорац 1:0

29e minuut.
Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić passt de bal in één keer door. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukajlović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Novović met een sublieme pass. Milinić heeft problemen om de bal te vangen. Milinić passt de bal zonder na te denken. Vukajlović is nu in balbezit. Vukajlović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hajduković rent richting de bal. Hajduković geeft een hoge lob. Daar is Heggem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukajlović is nu in balbezit. Vukajlović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Milinić is nu in balbezit. Milinić met een sublieme pass. Vukajlović is nu in balbezit. Vukajlović schiet op doel. Leiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - ФК Црногорац 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipnotisane vjeverice 32%, ФК Црногорац 68%.
Hipnotisane vjeverice - ФК Црногорац 2:0

47e minuut.
Gasco verovert de bal door een tackle van achteren. Gasco met een sublieme pass. Sterlicchio rent richting de bal. Sterlicchio draait met de bal, schiet en ... Pinjatić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - ФК Црногорац 2:1

52e minuut.
Milinić geeft de bal voor. Riković kopt de bal weg. Klungelig pakt Vukajlović de bal. Vukajlović schiet op doel. Heggem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gasco rent richting de bal. Gasco probeert naar een medespeler te passen. Dubičić rent richting de bal. Sterlicchio verovert de bal door een tackle van achteren. Sterlicchio schiet op doel. Pinjatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Heggem kan de bal niet met de borst controleren. Vukajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Heggem maakt een afschuwelijke overtreding. Heggem is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Karić rent richting de bal. Novović verovert de bal door een tackle van achteren. Novović passt de bal met de wreef. Vukajlović is nu in balbezit. Vukajlović schiet op doel. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Passatori de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hajduković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Riković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić met een sublieme pass. Vukajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukajlović haalt uit met een fantastische trap. Leiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - ФК Црногорац 3:1

65e minuut.
Mitrinović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hajduković de bal. Hajduković met een sublieme pass. Vukajlović is nu in balbezit. Vukajlović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić speelt de bal door. Vukajlović is nu in balbezit. Vukajlović schiet op doel. Leiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - ФК Црногорац 4:1

69e minuut.
Gašević verovert de bal door een tackle van achteren. Gašević probeert naar een medespeler te passen. Milinić is nu in balbezit. Milinić draait met de bal, schiet en ... Leiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - ФК Црногорац 5:1

75e minuut.
Milinić probeert naar een medespeler te passen. Novović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Novović raakt geblesseerd tijdens het duel. Milinić komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Leiva met een harde bal richting middenveld. Hajduković kopt de bal weg. Novović speelt de bal door. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mitrinović geeft de bal voor. Milinić is nu in balbezit. Milinić probeert naar een medespeler te passen. Vukajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukajlović draait met de bal, schiet en ... Leiva bokst de bal weg.

87e minuut.
Hajduković onderschept slim de pass. Hajduković passt de bal in één keer door. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić speelt de bal door. Riković is nu in balbezit. Riković haalt uit met een fantastische trap. Leiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnotisane vjeverice - ФК Црногорац 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipnotisane vjeverice 43%, ФК Црногорац 57%.
Hipnotisane vjeverice - ФК Црногорац 6:1