Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitsias juniors fghf
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Zorba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fotiou met een snelle inworp. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sergen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Tekman rent richting de bal. Korun is nu in balbezit. Demetriadis verovert de bal door een tackle van achteren. Demetriadis haalt uit met een fantastische trap. Sergen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitsias juniors - fghf 1:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tekman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fotiou geeft een lange en hoge pass. Demetriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriadis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Fotiou geeft de bal voor. Praxitelous is nu in balbezit. Demetriadis onderschept slim de pass. Demetriadis haalt uit met een fantastische trap. Sergen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitsias juniors - fghf 2:0

40e minuut.
Demetriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsikourides verovert de bal door een tackle van achteren. Mitsikourides geeft een lange en hoge pass. Tekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekman draait met de bal, schiet en ... Sergen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitsias juniors 44%, fghf 56%.
Pitsias juniors - fghf 2:0

48e minuut.
Fındık verovert de bal door een tackle van achteren. Taseli onderschept slim de pass. Taseli speelt de bal door. Klungelig pakt Korun de bal. Korun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pantelides onderschept slim de pass. Korun is nu in balbezit. Pantelides rent richting de bal. Demetriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitsias juniors - fghf 3:0

77e minuut.
Daar is Elcil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elcil geeft de bal voor. Tekman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Satsias is nu in balbezit. Satsias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitsias juniors 51%, fghf 49%.
Pitsias juniors - fghf 3:0