Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fghf Pitsias juniors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


16e minuut.
Zacharatos met een sublieme pass. Fındık is nu in balbezit. Hadjiloizou rent richting de bal. Fındık verovert de bal door een tackle van achteren. Fındık schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Praxitelous geeft een hoge lob. Inworp. Andrellis met de inworp. Pantelides rent richting de bal. Pantelides draait met de bal, schiet en ... Tezcan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fghf 47%, Pitsias juniors 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fghf - Pitsias juniors 0:0

47e minuut.
Hadjiloizou onderschept slim de pass. Hadjiloizou probeert naar een medespeler te passen. Mitsikourides bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriadis verovert de bal door een tackle van achteren. Demetriadis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zorba met een sublieme pass. Tekman is nu in balbezit. Zacharatos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zacharatos krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Daar is Korun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantelides rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korun. Pantelides raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pantelides kan niet meer verder spelen. Ziya komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hadjiloizou verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjiloizou probeert naar een medespeler te passen. Praxitelous rent richting de bal. Ziya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tekman onderschept slim de pass. Tekman passt de bal zonder na te denken. Praxitelous rent richting de bal. Ziya onderschept slim de pass. Ziya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fghf - Pitsias juniors 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fghf 55%, Pitsias juniors 45%.
fghf - Pitsias juniors 0:1