Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amed kürdistan fdg
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Çağra is nu in balbezit. Çağra geeft een lange en hoge pass. Daar is Çağırgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aşçıoğulları rent richting de bal. Aşçıoğulları haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Korun met een sublieme pass. Efthimiadis rent richting de bal. Erensoy is nu in balbezit. Vural verovert de bal door een tackle van achteren. Vural draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Erensoy onderschept slim de pass. Çağra rent richting de bal. Çağra passt de bal zonder na te denken. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amed kürdistan 44%, fdg 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
amed kürdistan - fdg 0:0

54e minuut.
Vural verovert de bal door een tackle van achteren. Vural speelt de bal door. Patikkis is nu in balbezit. Agas onderschept slim de pass. Agas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Korun is nu in balbezit. Bağışkan rent richting de bal. Korun begaat een overtreding. Korun krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kadri geeft de bal voor. Erensoy is nu in balbezit. Erensoy met een sublieme pass. Çağra is nu in balbezit. Çağra haalt uit met een fantastische trap. Andreou bokst de bal weg.

78e minuut.
Tzirkas is nu in balbezit. Vural onderschept slim de pass. Vural passt de bal in één keer door. Efthimiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiadis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Yiolitis trapt de bal weg. Tzirkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzirkas speelt de bal door. Çağra is nu in balbezit. Çağra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
amed kürdistan - fdg 0:1

89e minuut.
Çağra rent richting de bal. Agas speelt de bal door. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Solomou de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amed kürdistan 52%, fdg 48%.
amed kürdistan - fdg 0:1