Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahçemanas F.C. STAR BUCHAREST
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Lagos speelt de bal door. Reşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaşif onderschept slim de pass. Makrides verovert de bal door een tackle van achteren. Makrides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giorkatzis met de inworp. Neofytides bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik rent richting de bal. Çelik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Giorkatzis kan de bal niet met de borst controleren. Kouis is nu in balbezit. Giorkatzis onderschept slim de pass. Reşat is nu in balbezit. Reşat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kaşif verovert de bal door een tackle van achteren. Kouis heeft problemen om de bal te vangen. Makrides verovert de bal door een tackle van achteren. Makrides draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahçemanas - F.C. STAR BUCHAREST 0:1

41e minuut.
Giorkatzis passt de bal in één keer door. Lagos is nu in balbezit. Lagos passt de bal met de wreef. Reşat is nu in balbezit. Reşat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahçemanas 54%, F.C. STAR BUCHAREST 46%.
fenerbahçemanas - F.C. STAR BUCHAREST 0:1

50e minuut.
Kouis rent richting de bal. Giorkatzis onderschept slim de pass. Giorkatzis met een sublieme pass. Makrides bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrides passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Hadjiloizou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjiloizou geeft de bal voor. Kader heeft problemen om de bal te vangen. Reşat rent richting de bal. Reşat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Lagos heeft problemen om de bal te vangen. Çelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik passt de bal in één keer door. Atlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lagos passt de bal met de wreef. Kader is nu in balbezit. Kader passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reşat de bal. Reşat schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Lagos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Efstratiou is nu in balbezit. Atlas verovert de bal door een tackle van achteren. Atlas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Agathokleous is nu in balbezit. Necati Öykün verovert de bal door een tackle van achteren. Necati Öykün schiet op doel. Vural verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahçemanas 67%, F.C. STAR BUCHAREST 33%.
fenerbahçemanas - F.C. STAR BUCHAREST 0:1