Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greek Terrors Ultras PCH
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Daar is Templar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani passt de bal in één keer door. Templar bereikt de bal nog maar net als eerste. Templar draait met de bal, schiet en ... Charitou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Lympouras met een sublieme pass. Tsopanis rent richting de bal. Marangos is nu in balbezit. Tsopanis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsopanis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sigrasitis met een harde bal richting middenveld. Ioannou kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsoukkas de bal. Akalin verovert de bal door een tackle van achteren. Akalin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tokel met een sublieme pass. Stefani is nu in balbezit. Stefani met een sublieme pass. Templar bereikt de bal nog maar net als eerste. Templar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 68%, Ultras PCH 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greek Terrors - Ultras PCH 0:0

60e minuut.
Atakan rent richting de bal. Atakan geeft een lange en hoge pass. Roussounides probeert de bal aan de voet te houden. Stefani rent richting de bal. Stefani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 59%, Ultras PCH 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greek Terrors - Ultras PCH 0:0