Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fdg Pitsias juniors
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Grigoriou onderschept slim de pass. Grigoriou met een sublieme pass. Tekman heeft problemen om de bal te vangen. Tekman geeft de bal voor. Patikkis met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Tekman onderschept slim de pass. Elcil bereikt de bal nog maar net als eerste. Elcil probeert naar een medespeler te passen. Demetriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriadis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fdg - Pitsias juniors 0:1

25e minuut.
Patikkis geeft de bal voor. Aşçıoğulları heeft problemen om de bal te vangen. Tekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşçıoğulları onderschept slim de pass. Aşçıoğulları schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antoniadis rent richting de bal. Antoniadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fdg - Pitsias juniors 1:1

32e minuut.
Andrellis met een sublieme pass. Fotiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotiou met een sublieme pass. Demetriadis is nu in balbezit. Demetriadis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fdg 51%, Pitsias juniors 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fdg - Pitsias juniors 1:1

50e minuut.
Tzirkas rent richting de bal. Tzirkas passt de bal in één keer door. Antoniadis is nu in balbezit. Antoniadis draait met de bal, schiet en ... Bedioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fdg - Pitsias juniors 2:1

60e minuut.
Patikkis met een sublieme pass. Çağra rent richting de bal. Tekman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tekman krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Fezas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erensoy rent richting de bal. Erensoy passt de bal in één keer door. Antoniadis is nu in balbezit. Antoniadis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hadjiloizou rent richting de bal. Hadjiloizou geeft de bal voor. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsouris is nu in balbezit. Katsouris passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
fdg - Pitsias juniors 3:1

85e minuut.
Pantelides raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ziya komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fdg 44%, Pitsias juniors 56%.
fdg - Pitsias juniors 3:1
fdg