Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greek Terrors fenerbahçemanas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Çağra onderschept slim de pass. Çağra geeft de bal voor. Patikkis kopt de bal weg. Çelik is nu in balbezit. Çelik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Çelebi onderschept slim de pass. Çelebi geeft de bal voor. Kaşif is nu in balbezit. Templar onderschept slim de pass. Templar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Çelebi kopt de bal weg. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani passt de bal zonder na te denken. Daar is Templar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Templar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Stefani met een sublieme pass. Templar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani is nu in balbezit. Templar is nu in balbezit. Templar schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Stefani probeert naar een medespeler te passen. Atakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakan passt de bal zonder na te denken. Templar is nu in balbezit. Templar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - fenerbahçemanas 1:0

42e minuut.
Daar is Borak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borak speelt de bal door. Daar is Stefani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefani haalt uit met een fantastische trap. Nadiri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - fenerbahçemanas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 47%, fenerbahçemanas 53%.
Greek Terrors - fenerbahçemanas 2:0

50e minuut.
Marangos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prillos de bal. Stefani rent richting de bal. Stefani draait met de bal, schiet en ... Prillos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

52e minuut.
Marangos probeert naar een medespeler te passen. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Templar rent richting de bal. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Yiolitis is nu in balbezit. Templar onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giorkatzis. Giorkatzis krijgt een gele kaart. Marangos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayiomamitis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 48%, fenerbahçemanas 52%.
Greek Terrors - fenerbahçemanas 2:0