Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greek Terrors Pitsias juniors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Andrellis kopt de bal weg. Tokel is nu in balbezit. Tekman onderschept slim de pass. Demetriadis is nu in balbezit. Demetriadis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - Pitsias juniors 0:1

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Demirel Sazlık trapt de bal weg. Pantelides kopt de bal weg. Stefani is nu in balbezit. Stefani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greek Terrors - Pitsias juniors 1:1

18e minuut.
Stefani onderschept slim de pass. Stefani passt de bal zonder na te denken. Taseli is nu in balbezit. Templar verovert de bal door een tackle van achteren. Templar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Demirel Sazlık rent richting de bal. Templar bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirel Sazlık maakt een afschuwelijke overtreding. Demirel Sazlık krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dolmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolmacı passt de bal zonder na te denken. Papaioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriadis onderschept slim de pass. Demetriadis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fotiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotiou probeert naar een medespeler te passen. Demetriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriadis draait met de bal, schiet en ... Sigrasitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - Pitsias juniors 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 50%, Pitsias juniors 50%.
Greek Terrors - Pitsias juniors 1:2

81e minuut.
Tsoukkas geeft de bal voor. Tokel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokel met een sublieme pass. Templar is nu in balbezit. Templar haalt uit met een fantastische trap. Bedioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greek Terrors - Pitsias juniors 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 42%, Pitsias juniors 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greek Terrors - Pitsias juniors 2:2