Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greek Terrors fghf
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.3
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Korun rent richting de bal. Templar onderschept slim de pass. Korun bereikt de bal nog maar net als eerste. Templar onderschept slim de pass. Templar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - fghf 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Atakan de bal. Inworp. Atakan met de inworp. Klungelig pakt Stefani de bal. Stefani geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mitsikourides geeft een hoge lob. Marangos is nu in balbezit. Met opzet legt Satsias zijn tegenspeler op de grond. Satsias krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Stefani onderschept slim de pass. Templar rent richting de bal. Klungelig pakt Stefani de bal. Templar is nu in balbezit. Templar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - fghf 2:0

26e minuut.
Marangos onderschept slim de pass. Marangos geeft een hoge lob. Praxitelous is nu in balbezit. Çelebi verovert de bal door een tackle van achteren. Çelebi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - fghf 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 51%, fghf 49%.
Greek Terrors - fghf 3:0

71e minuut.
Transtürk rent richting de bal. Çelebi onderschept slim de pass. Çelebi passt de bal met de wreef. Templar rent richting de bal. Templar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tsoukkas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marangos probeert naar een medespeler te passen. Mitsikourides speelt de bal door. Satsias rent richting de bal. Satsias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 58%, fghf 42%.
Greek Terrors - fghf 3:0