Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahçemanas fdg
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Necati Öykün geeft een hoge lob. Aşçıoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşçıoğulları passt de bal in één keer door. Antoniadis is nu in balbezit. Antoniadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahçemanas - fdg 0:1

7e minuut.
Erensoy onderschept slim de pass. Çağra is nu in balbezit. Çağra probeert naar een medespeler te passen. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Daar is Tzirkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çelik rent richting de bal. Çelik geeft een lange en hoge pass. Hadjiaros heeft problemen om de bal te vangen. Hadjiaros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tzirkas rent richting de bal. Çelik onderschept slim de pass. Çelik passt de bal in één keer door. Hadjiaros rent richting de bal. Hadjiaros draait met de bal, schiet en ... Yiolitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Fezas rent richting de bal. Hadjiaros verovert de bal door een tackle van achteren. Pakkos is nu in balbezit. Hadjiaros onderschept slim de pass. Hadjiaros schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Yiolitis rent richting de bal. Yiolitis geeft een lange en hoge pass. Fezas kopt de bal weg. Hadjiaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjiaros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahçemanas 51%, fdg 49%.
fenerbahçemanas - fdg 0:1

50e minuut.
Papacostas met een sublieme pass. Çağra is nu in balbezit. Patikkis speelt de bal door. Çelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Çelik rent richting de bal. Çelik passt de bal met de wreef. Hadjiaros is nu in balbezit. Hadjiaros haalt uit met een fantastische trap. Yiolitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fenerbahçemanas - fdg 1:1

63e minuut.
Çelik is nu in balbezit. Yiolitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patikkis is nu in balbezit. Çelik onderschept slim de pass. Çelik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Borak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çağra is nu in balbezit. Çağra passt de bal zonder na te denken. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kouis passt de bal met de wreef. Çağra is nu in balbezit. Erensoy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Çağra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Çağra kan niet meer verder spelen. Bensen komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bensen met een snelle inworp. Çelik is nu in balbezit. Çelik geeft de bal voor. Necati Öykün bereikt de bal nog maar net als eerste. Necati Öykün geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Prillos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadri met de inworp. Çağra bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağra schiet op doel. Nadiri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahçemanas 41%, fdg 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fenerbahçemanas - fdg 1:1

fdg