Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greek Terrors fdg
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Marangos onderschept slim de pass. Erensoy is nu in balbezit. Tsoukkas rent richting de bal. Antoniadis onderschept slim de pass. Antoniadis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Solomou rent richting de bal. Solomou met een sublieme pass. Templar bereikt de bal nog maar net als eerste. Templar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - fdg 1:0

35e minuut.
Patikkis geeft de bal voor. Ayiomamitis is nu in balbezit. Patikkis begaat een overtreding. Ayiomamitis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ayiomamitis kan niet meer verder spelen. Feridun komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Marangos bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağra rent richting de bal. Marangos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çağra raakt geblesseerd tijdens het duel. Tzirkas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greek Terrors - fdg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 53%, fdg 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greek Terrors - fdg 1:1

48e minuut.
Stefani kopt de bal weg. Patikkis heeft problemen om de bal te vangen. Erensoy is nu in balbezit. Templar onderschept slim de pass. Templar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Stefani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erensoy is nu in balbezit. Templar verovert de bal door een tackle van achteren. Stefani is nu in balbezit. Stefani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - fdg 2:1

57e minuut.
Tokel rent richting de bal. Tokel geeft de bal voor. Pakkos geeft een hoge lob. Feridun is nu in balbezit. Feridun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tokel rent richting de bal. Tokel speelt de bal door. Templar rent richting de bal. Templar schiet op doel. Feridun is nu in balbezit. Paal!

69e minuut.
Tokel speelt de bal door. Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani met een sublieme pass. Templar rent richting de bal. Templar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Feridun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feridun geeft een lange en hoge pass. Tokel kopt de bal weg. Templar rent richting de bal. Templar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 35%, fdg 65%.
Greek Terrors - fdg 2:1
fdg