Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultras PCH fghf
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Transtürk rent richting de bal. Transtürk geeft een lange en hoge pass. Panayi controleert de bal met de borst. Fındık rent richting de bal. Fındık haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tsopanis rent richting de bal. Transtürk onderschept slim de pass. Akalin verovert de bal door een tackle van achteren. Akalin draait met de bal, schiet en ... Sergen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultras PCH - fghf 1:0

26e minuut.
Akalin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Satsias is nu in balbezit. Satsias passt de bal met de wreef. Fındık rent richting de bal. Fındık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lympouras kopt de bal weg. Transtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou onderschept slim de pass. Akalin rent richting de bal. Akalin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gennadiou probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultras PCH 32%, fghf 68%.
Ultras PCH - fghf 1:0

89e minuut.
Zacharatos probeert naar een medespeler te passen. Fındık rent richting de bal. Panayi onderschept slim de pass. Satsias onderschept slim de pass. Satsias draait met de bal, schiet en ... Charitou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ultras PCH - fghf 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultras PCH 49%, fghf 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ultras PCH - fghf 1:1