Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitsias juniors fenerbahçemanas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Tekman passt de bal met de wreef. Fotiou rent richting de bal. Borak begaat een overtreding. Borak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Fotiou geeft een lange en hoge pass. Hadjiloizou kopt de bal weg. Daar is Demetriadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantelides rent richting de bal. Pantelides haalt uit met een fantastische trap. Nadiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pantelides speelt de bal door. Çelik rent richting de bal. Tekman is nu in balbezit. Çelik onderschept slim de pass. Çelik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demirel Sazlık probeert de bal aan de voet te houden. Hadjiaros is nu in balbezit. Hadjiaros draait met de bal, schiet en ... Bedioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitsias juniors - fenerbahçemanas 0:1

37e minuut.
Hadjiloizou met de inworp. Taseli bereikt de bal nog maar net als eerste. Taseli speelt de bal door. Demetriadis rent richting de bal. Demetriadis haalt uit met een fantastische trap. Nadiri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitsias juniors 38%, fenerbahçemanas 62%.
Pitsias juniors - fenerbahçemanas 0:1

51e minuut.
Tekman passt de bal zonder na te denken. Kaşif heeft problemen om de bal te vangen. Kaşif passt de bal in één keer door. Demetriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriadis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Yiolitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides probeert naar een medespeler te passen. Demetriadis is nu in balbezit. Demetriadis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Kaşif de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andrellis neemt de hoekschop. Tekman kopt de bal weg. Fotiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Fotiou haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pitsias juniors - fenerbahçemanas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitsias juniors 46%, fenerbahçemanas 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pitsias juniors - fenerbahçemanas 1:1