Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greek Terrors amed kürdistan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Tokel verovert de bal door een tackle van achteren. Tokel geeft een lange en hoge pass. Templar heeft problemen om de bal te vangen. Templar haalt uit met een fantastische trap. Solomou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gökcekuş passt de bal in één keer door. Vural rent richting de bal. Vural passt de bal met de wreef. Efthimiadis rent richting de bal. Efthimiadis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Çelebi geeft een lange en hoge pass. Marangos kopt de bal weg. Daar is Stefani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Templar rent richting de bal. Templar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tsoukkas geeft een hoge lob. Kettenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atakan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 54%, amed kürdistan 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greek Terrors - amed kürdistan 0:0

46e minuut.
Marangos passt de bal met de wreef. Korun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsoukkas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsoukkas krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Agas is nu in balbezit. Stefani verovert de bal door een tackle van achteren. Stefani passt de bal met de wreef. Templar is nu in balbezit. Templar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - amed kürdistan 1:0

69e minuut.
Stefani is nu in balbezit. Agas is nu in balbezit. Stefani met een sublieme pass. Templar bereikt de bal nog maar net als eerste. Templar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - amed kürdistan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 48%, amed kürdistan 52%.
Greek Terrors - amed kürdistan 2:0