Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. STAR BUCHAREST fdg
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 13.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Feridun speelt de bal door. Klungelig pakt Kader de bal. Kader geeft een lange en hoge pass. Reşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Reşat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Giorkatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorkatzis passt de bal met de wreef. Agathokleous is nu in balbezit. Çağra bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tzirkas is nu in balbezit. Makrides is nu in balbezit. Makrides passt de bal in één keer door. Reşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Reşat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Neofytides met een snelle inworp. Giorkatzis is nu in balbezit. Giorkatzis speelt de bal door. Reşat is nu in balbezit. Reşat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pakkos is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. STAR BUCHAREST 45%, fdg 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. STAR BUCHAREST - fdg 0:0

49e minuut.
Feridun speelt de bal door. Grigoriou is nu in balbezit. Reşat verovert de bal door een tackle van achteren. Reşat draait met de bal, schiet en ... Yiolitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. STAR BUCHAREST - fdg 1:0

64e minuut.
Feridun rent richting de bal. Feridun passt de bal met de wreef. Reşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrides bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrides haalt uit met een fantastische trap. Yiolitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. STAR BUCHAREST - fdg 2:0

69e minuut.
Reşat rent richting de bal. Erensoy onderschept slim de pass. Erensoy met een sublieme pass. Hadjiloizou is nu in balbezit. Hadjiloizou geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tzirkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Feridun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tzirkas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tzirkas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agathokleous heeft problemen om de bal te vangen. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Palalas de bal onder controle te krijgen. Vural probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Erensoy geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Feridun de bal onder controle te krijgen. Makrides is nu in balbezit. Makrides schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. STAR BUCHAREST - fdg 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. STAR BUCHAREST 36%, fdg 64%.
F.C. STAR BUCHAREST - fdg 3:0
fdg