Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
皇家上海 浪子不回头
Normal Tactiek 浪子-A
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 33.5
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Tieren met een sublieme pass. Zhengtai is nu in balbezit. Yujun verovert de bal door een tackle van achteren. Yujun draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Liying de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
皇家上海 - 浪子不回头 0:1

10e minuut.
Liying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyuan speelt de bal door. Yujun rent richting de bal. Yujun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
皇家上海 - 浪子不回头 0:2

20e minuut.
Yujun passt de bal zonder na te denken. Wenting is nu in balbezit. Wenting passt de bal in één keer door. Hongyuan rent richting de bal. Hongyuan haalt uit met een fantastische trap. Zhongyue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Qiji kan de bal niet met de borst controleren. Wanquan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zhenrui de bal. Zhenrui draait met de bal, schiet en ... Tongsuo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
皇家上海 - 浪子不回头 1:2

30e minuut.
Zhenying probeert naar een medespeler te passen. Zhengtai rent richting de bal. Yujun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yujun krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Baojiang onderschept slim de pass. Zhengtai is nu in balbezit. Zhengtai geeft de bal voor. Zhijun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhijun haalt uit met een fantastische trap. Tongsuo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zhijun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhijun draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 皇家上海 55%, 浪子不回头 45%.
皇家上海 - 浪子不回头 1:2

51e minuut.
Hongyuan is nu in balbezit. Baojiang rent richting de bal. Hongyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyuan geeft een lange en hoge pass. Wenting rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hongyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Qiji geeft een lange en hoge pass. Wenting bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenting draait met de bal, schiet en ... Zhongyue probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
皇家上海 - 浪子不回头 1:3

63e minuut.
Yanan verovert de bal door een tackle van achteren. Yujun is nu in balbezit. Yujun passt de bal zonder na te denken. Wenting bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenting haalt uit met een fantastische trap. Zhongyue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hongyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Hongyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyuan draait met de bal, schiet en ... Zhongyue probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
皇家上海 - 浪子不回头 1:4

75e minuut.
Yanan passt de bal met de wreef. Yayu is nu in balbezit. Wenting begaat een overtreding. Wenting krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Hongyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhengtai. Hongyuan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qiji met een snel genomen vrije trap. Xiaoning kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Qiji neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yujun is nu in balbezit. Yujun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
皇家上海 - 浪子不回头 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 皇家上海 69%, 浪子不回头 31%.
皇家上海 - 浪子不回头 1:5